Garantie en retourneren

* Chocolade, Drop & Delicatessen

Wij verkopen premium Scandinavische chocolade, drop en delicatessen met een houdbaarheids termijn. Omdat deze producten bederfelijk zijn vallen ze buiten het herroepingsrecht en kunnen ze helaas niet retour gestuurd worden.

Heeft u ondanks onze kwaliteitscontroles een klacht, neem dan altijd eerst contact met ons op. Samen met u proberen wij een goede oplossing voor uw klacht te vinden. Wij willen u uiteraard graag weer als tevreden klant terugzien!

Omdat onze drop en chocolade bij temperaturen warmer dan 20º kunnen gaan smelten, versturen wij deze produkten alleen als de buitentemperatuur dit toelaat.

Het kan dus voorkomen dat een bestelling dan iets langer op zich laat wachten dan de gebruikelijke 48 uren.

 

* Aankoop kachelkoord.

Als u kachelkoord bij ons besteld, wordt dat speciaal op de door u gewenste lengte afgeknipt. Hierdoor kan verkeerd besteld kachelkoord niet retour worden gestuurd. Meet alles daarom eerst zeer nauwkeurig op voor dat u dit product bij ons gaat bestellen!

 

* Garantie op nieuwe kachels.

Nieuwe kachels worden geleverd met de originele fabrieksgaranties van Josef Davidssons, Byske Ugnen, Svendsen en Bremer Grundofen. Onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage, zoals glas, koord, stenen, vlamplaat en schudrooster vallen niet onder deze garantie. Op stalen schudroosters zit 1 jaar garantie.

 

* Garantie op gebruikte kachels
De kachels worden in gebruikte toestand aangeboden. Hoewel alle kachels in goede tot zeer goede staat verkeren kunnen er altijd gebruikssporen in de vorm van bijv. lichte krassen, roest, as, aanslag op het glas of roetaanslag aan de binnenkant van de kachel aanwezig zijn. Maar absoluut zonder gebreken die het functioneren en/of een veilige werking van de kachel belemmeren. Indien zich gebreken of gebruikssporen voordoen die erg duidelijk zichtbaar zijn of het functioneren beïnvloeden staat dit in de omschrijving van het artikel vermeld. Wanneer u meer informatie over een artikel wilt kunt u dit opvragen middels mail of telefonisch contact. Zonder opvragen van nadere informatie gaat U akkoord met de staat waarin het artikel verkeert.
Wij geven bij normaal gebruik van de kachel 3 maanden garantie op al onze gebruikte houtkachels. (Tenzij in de omschrijving anders aangegeven)
Onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage, zoals glas, koord, stenen, lak aan de buitenkant van de kachel, vlamplaat en schudrooster vallen niet onder de garantie.

* Klachten bij aflevering.
U dient binnen 24 uur contact met ons op te nemen als het bij u afgeleverde product u niet in goede staat bereikt of niet in de staat is zoals op de website staat vermeld. Daarna kunnen wij uw klacht helaas niet meer in behandeling nemen.

Gebruikte en afgeprijsde artikelen kunnen niet retour gestuurd of geruild worden!


 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein