Vinfabriken Smålandsglögg, alcoholvrij. 5 liter jerrycan.

Beschikbaarheid: Niet voorradig

Beschrijving

Beleef het echte Zweden gevoel met een glas heerlijke warme of koude Glögg! 

De heerlijke alcoholvrije glögg van het Zweedse Vinfabriken in een kunststof 5 liter verpakking. Makkelijk op een feestje of ander evenement! Even opwarmen en geniet vervolgens van een heerlijk traditioneel Zweeds drankje. Deze glögg is geschikt voor veganisten.  Ook bij ons verkrijgbaar in flessen van 0.75 liter.

 Zeer fruitige alcoholvrije rode Smålandsglögg van het Zweedse Vinfabriken. Gemaakt van rode & witte druivensap, zwarte bessen, frambozen, suiker, kaneel, kruidnagel & gember. 

 Verwarm de glögg in een pannetje tot 70º, leg een laagje rozijnen met gehakte amandelen op de bodem van uw glas en schenk de warme glögg langzaam in. Serveer met een Pepparkaka en geniet!

Deze topper is in Zweden vele malen als winnaar bekroond in de vele jaarlijkse Glögg tests.  ml. Deze glögg is geschikt voor veganisten. Ook bij ons verkrijgbaar in glazen flessen van 0.75 L.

Het woord Glögg is eigenlijk de verkorte versie van het woord Glödgat, wat niets anders betekent dan Glühwein. Glögg wordt ook vaak Zweedse Glühwein genoemd, maar de smaak is niet te vergelijken met de goedkope Glühweinen die tijdens de Kerstperiode overal in de supermarkten worden aangeboden.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein